Bonuskod Topp 5

Topp 5 Bonuskoder

Bonuskod Unibet

UnibetUnibet är licenserat i Malta, Danmark, Italien, Belgien, Storbritannien och Australien och är en av de bästa spelsidorna just nu. Spel kan placeras på singelspel, kombinationer och olika spelsystem. Utöver sportspel erbjuder Univet spel på finans, politik, väder och showbiz. Unibets hemsida är enkel att navigera genom med ett enkelt gränssnitt. Mer Unibet bonus koder: Unibet Casino Bonuskod, Unibet Poker Bonuskod, Unibet Bingo Bonuskod.

Registrera dig nu med bonuskoden från Unibet nedan för att få din bonus.

Bonuskod Unibet Bonusdetaljer


Unibets bonuskod eller Unibet bonuslänk ger dig:

  • 1000 Kr hemsidebonus (200%) + 100 Kr mobilbonus
  • + 50 Free Spins

Bonuskoden för Unibet uppdaterades och testades i Oktober 2018.

Hur man använder Bonuskoder för Unibet

Vid registrering av ditt konto hos Unibet kommer du få frågan om du har en bonuskod. Vi rekommenderar att se listan över Unibets bonuskoder ovan och slutföra din registrering genom att använda den i fältet där en efterfrågas som visas på bilden från Unibets registreringssida:

unibet bonuskod

Anledningar för att använda bonuskoder från Unibet

  • Bonuskoderna hos Unibet testas dagligen. Våra medarbetare oc användare från Sverige använder dessa Unibet-bonuskoder och länkar varje dag och alla får den angivna bonusen.
  • Bonuskoderna för Unibet är garanterade: Bonusen som anges ovan är tillgängliga för användare som uppfyller alla bonuskrav som att ha ett första Unibet-konto, registrera sig från de valda länderna och göra en första insättning som matchar den minimuminsättning som krävs.
  • Unibets bonuskoder leverarar den bonus som anges: nya kontoregistreringar får den angivna bonusen hos Unibet om de möter Unibets regler och villkor för bonusar. Se länken för Unibets bonusar för mer information om enkla krav som nya användare måste uppfylla.

R&V för Unibets bonus gäller

Hemsidebonus

1. Få 200% bonus upp till 1000 kr extra att spela för. Om du sätter in 100 kr får du 200 kr bonus, totalt 300 kr att spela för. Sätt in 500 kr för att få hela bonusbeloppet på 1000 kr.

2. För att få din bonus måste du anmäla dig för erbjudandet och sedan göra en insättning på 100 kr eller mer.

3. Restriktioner kring uttag gäller för insatta pengar tills att bonusens omsättningskrav är uppfyllda eller tills att bonusen blir annullerad eller utgången.

4. Du spelar med dina egna pengar först som bidragit till bonusen, innan du börjar spela för bonuspengarna.

Mobilbonus

1. Erbjudandet gäller endast det första spelet du lägger i mobilen.

2. Man måste spela för minst 100 kr för att kvalificera sig för bonusen.

3. Man får bara tillbaka pengarna om spelet går förlorat.

4. Bonusen betalas ut innan kl. 17.00 nästföljande arbetsdag för spel som är avgjorda mellan kl. 00.00 och 23.59 dagen innan.

5. 100 kr kommer att sättas in på ditt konto efter att du klickat på "Acceptera" under Bonuserbjudanden på Mitt Konto.

Vi hoppas att det gick bra när du använde bonuskoderna för Unibet som angavs här. Om du stöter på något problem med att få din bonus från Unibet, tveka inte att kontakta Unibet eller oss, så kommer vi gladeligen hjälpa dig med din bonuskod från Unibet..