Topp 5 Bonuskoder

Bonuskod Betsafe

BetsafeBetsafe lanserades i januari 2006 och ägs idag av Betsson Group tillsamans med Betsson och Nordicbet och har licenser i Malta och Storbritannien. Sporterna som Betsafe erbjuder är varierade men de fokuserar på europeiska sporter. Betsafe ger också sina kunder möjligheten att spela på flera olika sätt, inklusive flerval, halvtid, handikapp, exakt resultat och mycket mer. Mer Betsafe bonus koder: Betsafe Casino Bonuskod, Betsafe Poker Bonuskod.

Registrera dig nu med bonuskoden från Betsafe nedan för att få din bonus.

Bonuskod Betsafe Bonusdetaljer

Betsafes bonuskod eller Betsafe bonuslänk ger dig:

  • Utan-insättning: -
  • Bonus: 500 kr hemsidebonus (100%)

*18+. Bonusregler och -villkor gäller: Generella regler och villkor gäller. Erbjudandet dubblar din första insättning med 100% upp till 500 kr. Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Bonusen måste omsättas åtta (8) gånger på odds till ett totalt odds på 1.50 eller högre innan uttag eller överföring till en annan produkt kan göras. Bonusen kan användas på samtliga sporter utom hästsport och virtuel sport. Om omsättningskravet inte uppfylls inom 60 dagar efter mottagandet av bonusen, förbehåller sig Betsafe rätten att dra tillbaka bonusbeloppet (inklusive vinster genererade från bonusen) från kundens spelkonto.

Bonuskoden för Betsafe uppdaterades och testades i December 2019.

Hur man använder Bonuskoder för Betsafe

Vid registrering av ditt konto hos Betsafe kommer du få frågan om du har en bonuskod. Vi rekommenderar att se listan över Betsafes bonuskoder ovan och slutföra din registrering genom att använda den i fältet där en efterfrågas som visas på bilden från Betsafes registreringssida:

betsafe bonuskod

Anledningar för att använda bonuskoder från Betsafe

  • Bonuskoderna hos Betsafe testas dagligen. Våra medarbetare oc användare från Sverige använder dessa Betsafe-bonuskoder och länkar varje dag och alla får den angivna bonusen.
  • Bonuskoderna för Betsafe är garanterade: Bonusen som anges ovan är tillgängliga för användare som uppfyller alla bonuskrav som att ha ett första Betsafe-konto, registrera sig från de valda länderna och göra en första insättning som matchar den minimuminsättning som krävs.
  • Betsafes bonuskoder leverarar den bonus som anges: nya kontoregistreringar får den angivna bonusen hos Betsafe om de möter Betsafes regler och villkor för bonusar. Se länken för Betsafes bonusar för mer information om enkla krav som nya användare måste uppfylla.

R&V för Betsafes bonus gäller

Hemsidebonus

Generella regler och villkor gäller. Erbjudandet dubblar din första insättning med 100% upp till 500 kr. Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Bonusen måste omsättas åtta (8) gånger på odds till ett totalt odds på 1.50 eller högre innan uttag eller överföring till en annan produkt kan göras. Bonusen kan användas på samtliga sporter utom hästsport och virtuel sport. Om omsättningskravet inte uppfylls inom 60 dagar efter mottagandet av bonusen, förbehåller sig Betsafe rätten att dra tillbaka bonusbeloppet (inklusive vinster genererade från bonusen) från kundens spelkonto.

Vi hoppas att det gick bra när du använde bonuskoderna för Betsafe som angavs här. Om du stöter på något problem med att få din bonus från Betsafe, tveka inte att kontakta Betsafe eller oss, så kommer vi gladeligen hjälpa dig med din bonuskod från Betsafe.